ολυμπιακοσ τοτεναμ 2-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΤΕΝΑΜ 2-2 ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ By Newsroom. 2 - 2Διαβάστε ξανά τη Live Περιγραφή του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ.


Pin Ston Pinaka Olympiakos

Ο Ολυμπιακός τιμώρησε την αλαζονεία της Τότεναμ που βρέθηκε από.

ολυμπιακοσ τοτεναμ 2-2. Ο Ολυμπιακός της Ευρώπης βροντοφώναξε παρών. Μάγκας Ευρωπαίος Ολυμπιακός αδικείται από το τελικό 2-2 κόντρα στην περυσινή φιναλίστ του Champions League Τότεναμ. Ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα μετρά ήδη 33 ενώ η Τότεναμ που πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League έχασε από την Λίβερπουλ φέτος στην Premier League σε.

Ισόπαλος αναδείχθηκε στο Γ. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε κυριολεκτικά από το πουθενά να χανει με 0-2 από την Τότεναμ 26 Κέιν πεν 30 Μόουρα αλλά με μια ακόμη συγκλονιστική εμφάνιση ισοφάρισε με τα. Httpbitly2Vc8admΠαρακολουθήστε τα highlights.

Για αυτό παίζουμε στο. Δείτε τις φάσεις και τα γκολ από το ματς της ομάδας μας κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 5ης. Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του με τη φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ Τότεναμ.

Ολυμπιακός - Τότεναμ 2-2. Πολύ καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν και πήραν άνετα και δίκαια το 2-2 που αφήνει.

Ολυμπιακός - Τότεναμ 2-2 Στιγμιότυπα. Ο Γιώργος Γεωργίου αναλύει την αγωνιστική επικαιρότητα μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του REAL FMΔείτε. Ο Κέιν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και κάνει το 0-1 στο 26-Στο 31ο λεπτό η Τότεναμ κάνει το 2-0 ο Λούκας Μόουρα-Μειώνει ο Ποντένσε σε 2-1 για τον Ολυμπιακό στο 44ο.

Δείτε στο βίντεο του BAM TV τον Ολυμπιακό στο Champions League να παραδίδει ποδοσφαιρικά μαθήματα απέναντι στην. Μετά από γύρισμα του Ποντένσε από τα δεξιά ο Μπενζιά. λάθος να προηγείται 0-2.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε για το θαύμα στην Αγγλία. ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ Την Πέμπτη 199 στις 230πμ όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 0-2 στο Λονδίνο αλλά ένα σοβαρό λάθος του Μεριά στο 451 έβαλε την Τότεναμ ξανά στο.

Για αυτό ονομάστηκε ΘΡΥΛΟΣ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν συνολικά. WwwcosmotetvgrΕγγραφείτε στο κανάλι της COSMOTE TV.

Posted on September 18 2019. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Τοτεναμ 2-2 Όταν το ματς στράβωσε ο Ολυμπιακός έδειξε την ψυχή και την μαγκιά του και το έφερε στα ίσια. Τεράστια εμφάνιση από τους Ματιέ Βαλμπουενά και.


Isco Osasuna Real Madrid 2 2 Antara Futbol


Etsi Mplokare Thn Totenam O Olympiakos Ta Highlights Toy Agwna Wrestling Sports Wrestling Ring


Goyotfornt Vs Totenam Amfirroph Maxh Me Gkol Watford Running Sports


Olympiakos Totenam 2 2 Antidrash Epipedoy Champions League Soccer Field Sports Wrestling


Pin En Football Whisper


Fernando Llorente Of Tottenham Hotspur Celebrates With Mauricio Tottenham Hotspur Fernando Llorente Tottenham


Olympiakos 2 2 Tottenham Champions League Tottenham Soccer Highlights Videos


Pin On Podosfairo


Jose Mourinho Learned A Lot About His Spurs Players In Defeat At Bramall Lane Jose Mourinho Bramall Lane Players


Breaking Ananewse O Fortoynhs Me Ton Olympiako Me Rhtra Apodesmeyshs 20 Ekatommyria Eyrw Olympiacos Olympiakos


Bayerns Aufholjagd Auf Den Bvb Wie Eine Katze Wenn Es Futter Gibt


Pas Giannina Olympiakos 1 1 Prwth Apwleia Gia Toys Ery8roleykoys Sports Jersey Sports Jersey


England Forward Harry Kane Has Scored Eight Goals In Eight Games For Club And Country This Seasontottenham Threw A Champions League Tottenham Tottenham Hotspur


Resumen Y Goles Del Olympiakos Tottenham 2 2 Partido De La Jornada 1 Https Www Sport Es Es Noticias Champions T Noticias De Musica Liga De Futbol Champions



Hoffenheim 2 3 Shakhtar Donetsk Soccer Highlights Soccer Highlights Videos Donetsk


Oi Apodoseis Gia To Paok Olympiakos In 2021 Sports Sports Jersey Jersey


Result Arsenal 2 1 Burnley English Premier League Match Time 17 8 2019 19 30 Saturday Gmt 8 Arsenal S Lacazette And Aubameyang Scored


Pin Von Ndr 2 Bundesligashow Auf Die Fussball Bundesliga Fussball Bundesliga Bundesliga Fussball

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel